Disclaimer

20140207-examenPrivacy

Op onze website gebruiken wij foto- en beeldmateriaal waarop mensen worden getoond. Wij proberen de rechthebbende(n) in alle gevallen hierover zorgvuldig te informeren. Het kan voorkomen dat personen bij toeval op foto- en beeldmateriaal worden getoond. Mocht jij hier bezwaar tegen hebben, dan vragen we je hierover contact met ons op te nemen.

Aansprakelijkheid

Wij besteden veel persoonlijke zorg en aandacht aan de opmaak en de informatieverstrekking op onze website(s). Alle informatie wordt vooraf zorgvuldig gecontroleerd, toch kunnen er onjuistheden vermeld staan.Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, in welke vorm dan ook, die voortvloeit uit, dan wel verband houdt met het gebruik van onze website(s). Aan de vermelde informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Verwijzingen naar andere websites (hyperlinks) zijn ter aanvullende informatie van de gebruiker. Wij dragen geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud en de functionaliteit van externe websites.

© Copyright

De volledige inhoud van deze website wordt beschermd door auteursrechten. De rechten zijn in het bezit van TacT Muziek. Je begrijpt dat zonder schriftelijke toestemming het niet is toegestaan de inhoud van deze website, of onderdelen hiervan te kopiëren.