Over TacT

tact-logo-vector-witte-achtergrondKlasse[n]orkest is een onderwijsproduct van TacT muziek. TacT muziek verzorgt muziekonderwijs voor muziekverenigingen en basisscholen. Daarnaast adviseren en ondersteunen wij u bij vragen over het beleid en de organisatie binnen de vereniging. Binnen TacT muziek werken professionals die samen met u willen werken aan het succes van uw muziekvereniging.

“TacT Muziek geeft het antwoord van de toekomst, op vragen van muziekverenigingen van vandaag”

Wij beschikken over een groot kennisnetwerk door intensief samen te werken met landelijke- en regionale organisatie’s op het gebied van muziek, kunst en cultuur. Wij volgen de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van muziek en muziekonderwijs. Deze ontwikkelingen vertalen wij naar een passende oplossing voor uw school of muziekvereniging. Kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid vinden wij hierbij vanzelfsprekend.

Vol passie werken wij aan de muziek van de toekomst. U kunt hierbij rekenen op 100% van onze creativiteit. Wij hebben een idee èn een passende oplossing voor iedere gewenste situatie. Daarom zijn wij TacT.

Bezoek onze website www.tactmuziek.nl voor meer informatie.